Bronsemedalje til Hermann

Postet av Dalebrand, IL den 13. Okt 2019

                                                          Tredjeplass på Hermann.

Årets Norgesmesterskap i terrengløp lang løype ble arrangert i Frognerparken søndag 13. oktober, og blant deltakerne fant vi Dalebrand`s Hermann. Vi gratulerer med bronsemedalje i klasse MV 65-69.


0 Kommentar

Maratondebut

Postet av Dalebrand, IL den 4. Okt 2019

                                        Solveig knipset under Tordenskioldløpet.

Solveig var på ordentlig langtur siste helg, da hun debuterte på Helmaraton i Berlin. Og som første kvinnelig løper i klubben fullførte hun de vel 42 kilometrene med glans, og lagets klubbrekord lyder nå 4.54,50.

Mens det var titusener av løpere i gatene i Berlin, var startfeltet i Mosviksenderen Rundt siste søndag litt mindre. Men blant deltakerne var Hermann, og han sikret seg KM-tittel i klasse MV 65-69 år.0 Kommentar

Vellykket Sonamarsj

Postet av Dalebrand, IL den 22. Sep 2019

                               Dagfinn var vert på kafferasten på Movollen, her får Mary skjenket kaffe.

Litt over 40 trimmere stilte opp på søndagens Sonamarsj. Deltakerne fikk først en busstur fra idrettsplassen til Fauskåsen, deretter ble det å gå derfra til Midtkiløra. Etter 10 sammenhengende dager med til dels rekordmye regn, så fikk deltakerne et fint turvær uten regn. 

Turens kafferast og samlingspunkt var på Movollen, og der var det tradisjonelt kaffe, saft, sjokoladekake og spørrekonkurranse. Og ved mål på idrettsplassen ventet middagen. Takk til Trimgruppa for vel gjennomført!


0 Kommentar

Sonamarsj

Postet av Dalebrand, IL den 18. Sep 2019

                                Fra rasteplassen på toppen av Sonhaugen ved Sonamarsjen i fjor.

Trimgruppa inviterer til Sonamarsj søndag 22. september. Oppmøte og påmelding på Midtkiløra klokka 10.00, felles busskjøring til Fauskåsen kl 10.30. Marsjen går fra Fauskåsen, via Rønsåsen, Movollen og til Midtkiløra. Rasteplass ved Movollen.

Startkontingent kr 100 for voksne og kr 50 for barn - gratis buss.

Etterpå blir det salg av middag, kaffe og kaker i klubbhuset på Midtkiløra. Møt opp!

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline