God deltakelse på Midtpunktløpet

Postet av Dalebrand, IL den 20. Aug 2019

                       Selveste ordføreren overrakte premier til beste herre- og dameløper.

Nyskapningen "Midtpunktløpet" ble en skikkelig suksess. 22 løpere stilte opp til kamp mot klokka i konkurranseklassen, og mange andre små og store tok turen litt roligere i trimklassen. Raskest av alle var Henrik Einangshaug i hard kamp med Odd Even Fossen. 14-årige Anniken Evenhus imponerte vel så mye som beste dameløper. De sprang på henholdsvis 9,12 og 10,56, løyperekorder som står trygt til neste sommer, men da blir det ganske sikkert et nytt Midtpunktløp. 

Eirik og Gro med hjelpere hadde gjort mye forarbeid, mens Dalebrand stod ansvarlig for selve løpet.Evelyn ble Midt Norsk mester

Postet av Dalebrand, IL den 20. Aug 2019

                                         Her har Evelyn nettopp kastet diskos.

Stjørdalsalliansen arrangert årets Midt Norske mesterskap i friidrett på Øverlands Minde forrige helg, og Dalebrand stilte med to deltakere. Evelyn ble dobbel MN-mester, med ny pers på 35,12 i slegge og like bak persen og 25,81 i diskos. I kule ble det tredjeplass og med resultatet 9,28. 

Håkon var vår andre deltaker, og han løp 5000 meter på 18,41. Det var et meget sterk Trøndersk felt, og Håkon hadde forståelig nok ikke mulighet til å henge på de langt yngre løperne. Midtpunktløpet

Postet av Dalebrand, IL den 6. Aug 2019


      Tirsdag 20. august blir historiens første Midtpunktløp, med Eirik som primus motor sammen med Gry.

Innbydelse ; Midtpunktløpet info.pdfMidt Norsk mesterskap

Postet av Dalebrand, IL den 31. Jul 2019


            Nummer 1 og 2 i fjorårets Veteran-NM, kanskje nye dueller mellom Rolf og Håkon i MNM?

Stjørdalsalliansen arranger Midt Norsk mesterskap i friidrett på Øverlands Minde helga 10. og 11. august, og Dalebrand stiller med mange funksjonærer og forhåpentligvis en del deltakere. 

Innbydelse : Innbydelse Midt-Norsk.docSONA-LEKENE

Postet av Dalebrand, IL den 7. Jul 2019


                                                  Stolte bestemannspremievinnere.

Gledelig økning i deltakertallet på årets Sona-Leker, akkurat 100 påmeldte . Og mange fine dueller i de forskjellige øvelsene på Midtkiløra, og værmessig ble det fine konkurranseforhold, selv om temperaturen ikke nådde de store høyder. Premievinnerne på bildet er Oskar Wangberg, Kristine Næss, Silje Therese Welve og Oscar Sederholm Hoff, mens Thale Leirfall Bremset ikke var tilstede ved fotografering.

Takk til både deltakere og funksjonærer!

Her er resultatene : Resultatliste SL-19.xlsLevert av IdrettenOnline