Julegrana ble tent

Postet av Dalebrand, IL den 2. Des 2019

                             Aksje både i Lagspokalen og Jente-&Guttepokalen til Evelyn.

Knappe 50 personer møtte opp i bygdas storstue, til juletretenning og premiekveld. Kvelden starta med konsert av Sona Hornmusikklag og tenning av julegrana utenfor Bergly. Videre delte både skytterlaget og idrettslaget ut premier for prestasjoner i 2019. Evelyn Sundal fikk tildelt to pokaler, Jente&Guttepokalen og Lagspokalen, Inger Gylland mottok Trimpokalen og Sonny Bolin vant Veteranpokalen.

Ellers ble det selvsagt tid til bevertning og loddsalg med ditto trekking.


0 Kommentar

Juletretenning og premieutdeling

Postet av Dalebrand, IL den 28. Nov 2019

                         Fornøyd vinner av Trimpokal og gevinster på tombolaen ved fjorårets arrangement.

Idrettslaget og skytterlaget samarbeider som mange år tidligere om felles premiekveld i Bergly. Og det har også etter hvert blitt en tradisjon med samarbeid med hornmusikken, slik at vi får tent bygdas juletre utenfor ungdomshuset samtidig. 

Programmet er konsert av Sona Hornmusikklag, videre premieutdeling for både idrett- og skytterlaget. Og selvsagt bevertning og loddsalg. Møt opp til et trivelig førjulstreff søndag 1. desember klokka 18.00.


0 Kommentar

Dugnad i lysløypa

Postet av Dalebrand, IL den 12. Nov 2019

Det blir forhåpentligvis hektisk dugnadsarbeid i lysløypa før snøen og skiføret kommer. På lørdag utfordres det til ryddedugnad i og ved løypa, mens andre skal skifte ganske mange lyspunkt som ikke fungerer.


0 Kommentar

Gapahuken tar form

Postet av Dalebrand, IL den 29. Okt 2019

                                        Tre ivrige dugnadskarer, Gunnar, Rolf og Dagfinn.

Planer og bygging av gapahuk på Midtkiløra har tatt lang tid, men nå begynner byggverket å ta form. Det er ikke så enkelt å få ut dugnadsfolk, men de som stiller er desto mer ivrig. Snart er tak og vegger tette, og da får vinteren bare komme …..


0 Kommentar

Flott løpt av Håkon

Postet av Dalebrand, IL den 19. Okt 2019

           Håkon debuterte med glans i Hytteplanmila i Ringerike (bilde fra Forramarsjen 2017)

Håkon deltok på lørdagens populære 10 kilometer i Hytteplanmila, og fikk 8. plass i sin klasse med tiden 37,25. Vil tro han er veldig fornøyd med den tiden og plasseringen, etter et jevnt og solid løp. Første 5 km på 18,38 og andre på 18,47 tyder på at ting har fungert bra.

Ikke alle forunt å stille på samme startstrek som Jakob og Filip Ingebrigtsen og nesten 4000 andre løpere.....


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline