Sona-Leker i sommervind

Postet av Dalebrand, IL den 5. Jul 2020


          Riktig nok en dag med mye vind, men likevel en fin dag med mye fin friidrett på Midtkiløra i dag.

Takk til alle deltakere, ledere, foreldre og funksjonærer for innsatsen på dagens Sona-Leker. 84 deltakere utkjempet mange fine dueller i både løp, hopp og kast. Artig med alle deltakerne i de yngste klassene, men selvsagt like artig at en del eldre ungdommer prioriterer stevnet vårt med flotte resultater.

Som i fjor fikk Oscar Sederholm Hoff napp i Vandrepokalen vår, med sitt kulestøt på 15,05. Han var fattige 2 poeng (Tyrvingtabellen) foran Sondre Svarholt fra Stadsbygd, som imponerte på sin 600 meter med resultatet 1.32,79. 

Resultater : Resultatliste SL-20.xls


0 Kommentar

Vellykket Brennløp

Postet av Dalebrand, IL den 18. Jun 2020

                                    Totalvinnere ; Anniken Evenhus og Odd Even Fossen

Gledelig stor oppslutning på årets Brennløp, og mange gode løpstider. Totalt 30 deltakere, derav 16 løp på tid. Odd Even forbedret seg med over 1 minutt fra tidligere deltakelse, og rykket opp til tredjeplass på "Alle tiders liste" etter Rune Opem og Jens Høiås. Anniken kom i mål litt bak sin egen damerekord, som hun satte i fjor. 

Resultater :  Brennløpet 17. juni 2020 Resultater.docx


0 Kommentar

Sona-Lekene

Postet av Dalebrand, IL den 18. Jun 2020

 Det var lenge uvisst om årets Sona-Leker kunne arrangeres, men nå inviteres det til stevne søndag 5. juli.

Nå er det åpnet for arrangement med inntil 200 tilreisende personer, og da er planen å dele stevnet i to. De yngste konkurrerer fra klokka 13.00, mens de som er 13 år og eldre kommer i gang klokka 15.00. Vi håper på mange deltakere, men må på grunn av Koronasituasjonen oppfordre til at ikke flere enn nødvendig ledsagere kommer til Midtkiløra. 

Innbydelse : Innbydelse-20 B.doc0 Kommentar

Ny plenklipper

Postet av Dalebrand, IL den 15. Jun 2020

                                    I dag ansatte idrettslaget en ny arbeidskar på Midtkiløra.

Jan Petter og Best Hegra installerte robotklipper på idrettsplassen i dag, den har fått jobben med å holde graset nede både på fotballbanen og ved klubbhuset. Det ser ut til å være en ivrig og dyktig arbeidskar, får håpe han ikke går lei og begynner å lure seg unna jobben. 

Så litt på arbeidet han gjorde i kveld, spekulerer litt på hvilket "system" den bruker. Mener bestemt at Einar er mer systematisk enn Husqvarna sin robotklipper ........0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline