Vellykket Sonamarsj

Postet av Dalebrand, IL den 22. Sep 2019

                               Dagfinn var vert på kafferasten på Movollen, her får Mary skjenket kaffe.

Litt over 40 trimmere stilte opp på søndagens Sonamarsj. Deltakerne fikk først en busstur fra idrettsplassen til Fauskåsen, deretter ble det å gå derfra til Midtkiløra. Etter 10 sammenhengende dager med til dels rekordmye regn, så fikk deltakerne et fint turvær uten regn. 

Turens kafferast og samlingspunkt var på Movollen, og der var det tradisjonelt kaffe, saft, sjokoladekake og spørrekonkurranse. Og ved mål på idrettsplassen ventet middagen. Takk til Trimgruppa for vel gjennomført!



Sonamarsj

Postet av Dalebrand, IL den 18. Sep 2019

                                Fra rasteplassen på toppen av Sonhaugen ved Sonamarsjen i fjor.

Trimgruppa inviterer til Sonamarsj søndag 22. september. Oppmøte og påmelding på Midtkiløra klokka 10.00, felles busskjøring til Fauskåsen kl 10.30. Marsjen går fra Fauskåsen, via Rønsåsen, Movollen og til Midtkiløra. Rasteplass ved Movollen.

Startkontingent kr 100 for voksne og kr 50 for barn - gratis buss.

Etterpå blir det salg av middag, kaffe og kaker i klubbhuset på Midtkiløra. Møt opp!






Innendørstrening

Postet av Dalebrand, IL den 13. Sep 2019

                                     Innendørstreningen starter opp onsdag 18. september.

I samarbeid med Forra idrettslag inviteres det til innendørstrening i Hegrahallen, onsdager klokka 21.00 til 22.00. Første kveld blir 18. september, og hver onsdag (unntatt i jula) frem til 1. april 2020. Det blir forskjellige ballspill og litt annen trening etter deltakernes ønsker. NB Kun en time i vinter.



UM-medalje til Evelyn

Postet av Dalebrand, IL den 8. Sep 2019

                                                             Bronse til Evelyn i diskos!

For første gang i idrettslaget sin historie fikk en utøver fra laget medalje i Ungdomsmesterskapet i friidrett.

Evelyn deltok i helga i UM på Jessheim stadion, og perset i diskos med 1 cm til 26,85 og sikret seg tredjeplass og bronsemedalje. Gratulerer!!

I slegge hadde hun også en fin serie, med personlig rekord både i femte og sjette omgang. Først 35,95 og i siste omgang 36,72, noe som holdt til en fin 8. plass.



Sonny sikret seg vandrepokal

Postet av Dalebrand, IL den 5. Sep 2019

                                                Bra løp av Sonny i Festningen Rundt.

Sonny fikk med sin 2. plass på søndagens Festningen Rundt 21 poeng i kampen om herrenes Vandrepokal, og premien blir hans til odel og eie. Eirik Frøseth Solheim ble litt for hard, og kom 25 sekunder foran Sonny i mål. Skuffende oppslutning i konkurranseklassene, men fortsatt stor deltakelse i trimklassen. Omkring 200 deltok i terrenget rundt Hegra festning.