Stor friidrettsaktivitet

Postet av Dalebrand, IL den 11. Jun 2017

Halvor i lufta på Hegra stadion.

Dalebrand sine utøvere har deltatt flittig på forskjellige løp og stevner den siste uken. På Karusellstevnet på Hegra onsdag 8. var det 5 utøvere fra klubben, samme kveld som Solveig og Håkon representerte klubben på "Kruska-løpet" på Ranheim. Håkon ble totalt nummer 9 på 5 kilometeren og best i sin klasse.

På lørdagens Steinkjer-leker var det deltakelse av to av våre utøvere, og Evelyn passerte for første gang 9-meteren i kule og vant klart sin klasse.

For noen har Birkebeinerløpet blitt en årlig tradisjon, og vi har funnet tre Dalebrandinger på resultatlistene fra lørdagens løp. Raskest av dem var Jan Petter med litt over 1.40, Hermann oppnådde 16. plass i klassen med knappe 1.49 og Eva fikk notert tiden 1.56,53 og 45. plass i klassen. Løpet på 21 kilometer ble ekstra krevende med blaute og delvis gjørmete forhold.