Nybrottkarusellen

Postet av Dalebrand, IL den 27. Okt 2017

                                                Vegard ble klassevinner i årets Nybrottkarusell.

12 deltakere fra laget vårt fullførte årets Nybrottkarusell, og blant dem ble Vegard klassevinner i klasse 40-44 år. Samtidig ble han tredje beste herreløper uansett klasse, tredjeplass av alle damer ble det også på Eva. Eva ble nummer to i sin klasse, det samme som Rolf ble i klasse 50-54. mens Sonny, Håkon og Hermann fikk tredjeplass i sine klasser.

Årets Nybrottkarusell feiret 40-årsjubileum i år, og fortsatt er det 13 stykker som har fullført alle årene. Blant dem tre karer fra IL Dalebrand.
Friidrettskarusell

Postet av Dalebrand, IL den 6. Aug 2017

Tirsdag 8. august arrangeres stevne i Friidrettskarusellen på Midtkiløra, påmelding kl 17.30 og start kl 18.00.
For klasse 6 år til og med veteran, øvelser er 60 m, 100 m, 1500 m, høyde og liten ball.
TERRENGLØP

Postet av Dalebrand, IL den 25. Mar 2016


Lørdag 23. april blir det Kretsmesterskap og Stjørdalsmesterskap i terrengløp på og ved Midtkiløra, med løpere fra 6 år t.o.m. veteraner. Se innbydelse.

KM terrengløp 2016 - innbydelse.doc
KLUBBDRAKT

Postet av Dalebrand, IL den 24. Mar 2016

Nye klubbdrakter

Laget har avtalt med MX-sporten på Stjørdal betingelser for kjøp av nye overtrekkdrakter. De ligner ganske mye på de vi har hatt de siste 10-15 årene, mørkeblå med litt hvitt på jakken. På jakken vil det bli trykt klubbnavnet og logoen til Hegra Sparebank på ryggen, på buksen ingen trykk. Pris er avtalt til kr 400 for bukse og kr 500 for jakke, mens Banken betaler kostnaden med trykk på ryggen som en del av sponsoravtalen med dem.

I og med at det er mange år siden sist vi markedsførte klubbdrakter, håper vi at det er mange som nå ønsker å kjøpe seg jakke eller både jakke og bukse. MX-sporten ønsker ei samla bestilling nå, så derfor setter vi en bestillingsfrist til 31. mars. De har ikke modellen vår på lager på butikken, men de har tilsvarende Craft-klær som kan brukes for å prøve størrelsen. Ellers kan også lederen i laget, Kjell Olav, ta i mot bestilling frem til samme dato. Han har jakker med størrelse Medium, Large og x-Large liggende for prøving, ta kontakt på 952 52 277.

Hvis en ønsker brodert navn på klærne, har Sigrun Storflor muligheter til å sy navn med bokstaver som er ca 1 cm høy. I tilfelle kan en ta kontakt med henne på telefon 481 54 475.

PS Medlemmer i laget får rabatt på handel hos MX-sporten Stjørdal. Rabatten gjelder ikke allerede nedpriset varer.
ALMLIVOLA RUNDT

Postet av Dalebrand, IL den 14. Mar 2016


Almlivola Rundt ble arrangert søndag 13. mars, og blant konkurranseløperne var det to fra Dalebrand. Og de gjorde sine saker veldig bra. Sonny Bolin (bildet) kjempa lenge om totalseieren, men ble til slutt klassevinner og slått med 7 sekunder av totalvinner Henrik Einangshaug. Hermann Storflor sikret seg også klasseseier ble og beste løper over 60 år.

PS Vinneren Henrik Einangshaug er ikke helt ukjent i bygda og idrettslaget vårt, da han har gode og spreke gener fra Sona ..........


http://www.forrail.no/images/stories/Ski/2016/Resu...