GOD JUL

Postet av Dalebrand, IL den 24. Des 2017

Lunch napkins Thank you

Styret i idrettslaget ønsker alle medlemmer ei riktig god jul og godt nytt år!
NISSEMARSJ

Postet av Dalebrand, IL den 17. Des 2017

Bilderesultat for julenisse

Idrettslaget sin tradisjonelle Nissemarsj arrangeres mandag 1. januar. Oppmøte og påmelding klokka 11.00 på Midtkiløra. Løypa går utover til fiskehytta til Einang Østre, hvor det blir laaang rast med gløgg, kaffe m.m.

Medalje til alle deltakerne!  Startkontingent kr 50 for voksne, barn gratis. Velkommen!

Premiekveld

Postet av Dalebrand, IL den 4. Des 2017

                       Blide jenter på premiekveld. Hanna Marie og Vilde med bordet fullt av premier og gevinster..

Nesten 50 personer møtte opp til juletretenning og premiekveld i Bergly. Først på programmet var konsert med Sona Hornmusikklag, samtidig som juletreet utenfor Bergly ble tent.

Deretter delte skytterlaget og idrettslaget ut masse premier. For året 2017 ble det aksje i Lagspokalen til Vegard Vigdenes, Veteranpokal til Rolf Hernes, Trimpokal til Kjell Olav Storflor og Jente-& guttepokal til Vilde Bakstad Brosveet. Vilde fikk også tildelt et gavekort som "Stimuleringspris".
Juletretenning og premiekveld

Postet av Dalebrand, IL den 27. Nov 2017

Bilderesultat for juletre


Juletretenning  og premiekveld

Idrettslaget Dalebrand og Sona Salongskytterlag inviterer til Bergly, søndag 3. desember kl 18.00


Tenning av lysene på juletreet utenfor Bergly

Musikk av Sona Hornmusikklag

Utdeling av årspremier, pokaler og andre premier

Servering

Utlodning

  Velkommen!

 

Sona Salongskytterlag       Idrettslaget Dalebrand

 

Lagets hovedsponsor :
Nybrottkarusellen

Postet av Dalebrand, IL den 27. Okt 2017

                                                Vegard ble klassevinner i årets Nybrottkarusell.

12 deltakere fra laget vårt fullførte årets Nybrottkarusell, og blant dem ble Vegard klassevinner i klasse 40-44 år. Samtidig ble han tredje beste herreløper uansett klasse, tredjeplass av alle damer ble det også på Eva. Eva ble nummer to i sin klasse, det samme som Rolf ble i klasse 50-54. mens Sonny, Håkon og Hermann fikk tredjeplass i sine klasser.

Årets Nybrottkarusell feiret 40-årsjubileum i år, og fortsatt er det 13 stykker som har fullført alle årene. Blant dem tre karer fra IL Dalebrand.
Vinterkarusellen

Postet av Dalebrand, IL den 21. Okt 2017

Den Trønderske Vinterkarusellen arrangerte sitt andre løp 17. oktober, og som i første løp deltok Solveig, Geir-Arve og Hermann fra IL Dalebrand. Solveig viste fin fremgang fra forrige løp og kom i mål på 28,55 på ei 5 kilometer lang løype ved Leangen, Hermann oppnådde 21,45 og Geir-Arve 20,41. Neste løp er lørdag 18. november.

                                           Geir-Arve fikk 2. plass i sin klasse i Vinterkarusellen.Bronse til Hermann

Postet av Dalebrand, IL den 15. Okt 2017

Hermann representerte idrettslaget vårt i helgas Norgesmesterskap i terrengløp i Vik, og bronsemedalje ble belønningen. Gratulerer!TV-aksjonen 2017

Postet av Dalebrand, IL den 6. Okt 2017

Bilderesultat for tv-aksjon 2017 logo

Søndag 22. oktober går årets TV-aksjon av stabelen.

Årets innsamling går til Unicef sitt arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Styret i idrettslaget har også i år jobben med å organisere innsamlingen i Sona. Ta vel i mot bøssebærerne, som kommer på døra fra klokka 15.00 og utover ettermiddagen søndag 22.

PS  Har du tid og lyst til å kjøre ei rute med bøsse? Gi beskjed snarest til telefon 952 52 277.
Lange løp

Postet av Dalebrand, IL den 1. Okt 2017

                             Hermann mottar gullmedalje i KM halvmaraton i sin klasse (Fotograf Arne Brunes)

Tre deltakere fra klubben deltok på det siste løpet i årets Nybrottkarusell, som samtidig var Kretsmesterskap for Nord Trøndelag. Rolf oppnådde fjerde beste tid totalt, og ble klar KM-vinner i klasse 50-54 år med tiden 1.20,50. Geir-Arve kom på bronseplass med 1.33,10, mens Hermann ble gullvinner i sin klasse med 1.42,43.

Geir-Arve, Hermann og Solveig deltok på det første løpet i Trøndersk Vinterkarusell siste uke, med gode resultater på ei 5 km lang løype.
Vellykket Sonamarsj

Postet av Dalebrand, IL den 17. Sep 2017

                                                Sonamarsj i bra turvær, omgitt av fine høstfarger.

Midt mellom førti og femti deltakere gikk dagens Sonamarsj, som var en runde på 6-7 kilometer i terrenget rundt Romma og Buttulsbekken. Etterpå var det muligheter for middag, kaffe og kaker i klubbhuset på Midtkiløra.

Takk til Trimutvalget for et godt opplegg!
SONAMARSJ

Postet av Dalebrand, IL den 11. Sep 2017

                                   Fjorårets Sonamarsj ble klissvåt, her fra rasteplassen ved Flåtjynna.

Årets Sonamarsj arrangeres søndag 17. september. Påmelding på Midtkiløra fra klokka 11.00, mens marsjen går "Romma rundt". Etterpå blir det middag- og kaffesalg på Midtkiløra. Møt opp, liten og stor!
Innendørstrening

Postet av Dalebrand, IL den 11. Sep 2017

                                     Onsdag 20. september starter vinterens innendørstreninger opp i Hegrahallen.

Samarbeidet mellom Forra IL og IL Dalebrand fortsetter med felles treningstid i Hegrahallen, hver onsdag mellom klokka 20.00 og 22.00. Første kveld 20. september, og opplegget vil bli ballspill og styrketrening. Anbefalt for 13-14 år og oppover i alder.
Lerøy-Lekene

Postet av Dalebrand, IL den 11. Sep 2017

                               Evelyn i aksjon på årets Lerøy-Leker, her i kuleringen hvor det ble 6. plass.

Årets Ungdomsleker i friidrett for 13 og 14-åringer på Øverlands Minde ble nok engang et vellykket og bra arrangement, og det skyldes i stor grad flinke funksjonærer fra IL Dalebrand. En stor takk til alle som stilte opp!

Gledelig med deltaker fra laget også, da Evelyn var kvalifisert og uttatt i alle fire kastøvelsene. I en jevn og god kulekonkurranse oppnådde hun 9,13 i sitt beste støt og 6. plass, bare 65 cm bak vinnerresultatet. I slegge ble det personlig rekord med 21,99 og 6. plass der også. I diskos og spyd ble det 10. og 12. plass

Festningen Rundt i sol

Postet av Dalebrand, IL den 3. Sep 2017

   De to første i mål på dagens Festningen Rundt, Eirik Frøseth Solheim og Sonny Bolin.

Dagens Festningen Rundt ble ei flott opplevelse for de knappe 230 deltakerne, med sol fra skyfri himmel og sjelden tørre løyper. Totalt var det kun 9 deltakere i konkurranseklassene, og blant herrene ble Eirik Frøseth Solheim vinner med vår egen Sonny Bolin som nummer to. Etter flere år uten deltakere i kvinneklassen, var det gledelig 3 deltakere i år. Elvira Svartaas fra Strindheim ble klar vinner etter et veldig godt løp. Imponerende løp av 13-åringen Victor Bolin, med løpstid godt under 40 minutter. Skal bli spennende å følge med videre .........

Resultater : Resultater 2017.docx
Festningen Rundt

Postet av Dalebrand, IL den 30. Aug 2017

                            Velkommen til årets Festningen Rundt, søndag 3. september!

Førstkommende søndag arrangeres årets Festningen Rundt på og omkring Hegra Festning. Start trimklasse fra kl 9 til 11, konkurranseklassene starter klokka 11.30. Flere løypealternativ for trimklassen, alle i konkurranseklassene løper ca 9 km. Påmelding på festningen før start. Restauranten er åpen.

TA-sprinten

Postet av Dalebrand, IL den 22. Aug 2017

                     Evelyn i aksjon på Gulbergaunet. Hun gjentok bedriften fra i fjor og ble TA-mester i kule.

Etter en regnvåt konkurranse i Steinkjer på lørdag, deltok hun i tilsvarende vær i Trondheim dagen etterpå. Her ble det seier i klassen både i kule og slegge, mens det ble tredjeplass i spyd. Personlig rekord i både slegge og spyd.

Bilde under viser Vilde i kastsektoren for liten ball. Her ble det personlig rekord med 24,76 og fjerdeplass, akkurat en meter fra å bli med på seierspallen. I lengde ble det også personlig rekord med 3,01.Lagsklær

Postet av Dalebrand, IL den 10. Aug 2017

Som kjent tidligere i sommer gikk MX-sport på Stjørdal konkurs. I samme lokaler og med samme drivere har en Sport 1 - butikk startet opp. IL Dalebrand har gjort avtale om å videreføre den samarbeidsavtalen vi hadde med den tidligere butikken. Avtalen går i enkelthet ut på at medlemmer i klubben får en bra rabatt på varer de handler (fullprisvarer). I tillegg har de konkurranseklær for friidrett og overtrekksklær i klubbens farger. De som ønsker å kjøpe "Dalebrandklær" stikker innom butikken og bestiller, og så trykker de på klubbnavn og logo til vår hovedsponsor.

PS  Hvis du har et gavekort liggende fra MX-sporten Stjørdal, så er det mulig å bruke det kortet hos Sport 1.

God deltakelse på Karusellstevne

Postet av Dalebrand, IL den 8. Aug 2017

                            Værgudene var med oss, og nesten 50 deltakere på Karusellstevne på Midtkiløra i kveld.

Gledelig stor deltakelse og sol og finvær gjorde kveldens stevne til ei fin opplevelse for både deltakere og arrangører. 6 deltakere fra arrangørklubben viste god innsats og oppnådde gode resultater.

Resultater : Friidrettskarusell 2017 res.xls
Friidrettskarusell

Postet av Dalebrand, IL den 6. Aug 2017

Tirsdag 8. august arrangeres stevne i Friidrettskarusellen på Midtkiløra, påmelding kl 17.30 og start kl 18.00.
For klasse 6 år til og med veteran, øvelser er 60 m, 100 m, 1500 m, høyde og liten ball.
Seier til Forra

Postet av Dalebrand, IL den 23. Jul 2017

Odd Even Fossen sammen med Edvin Rein i teten fra start til mål.

Årets vinner av Brennløpet ble debutanten Odd Even Fossen fra Færbøgda. Han slo onkelen sin, Edvin Rein, med 8 sekunder. Anniken Hastadklev bekreftet god form og fikk seierspremien i dameklassen. Været varmet, mens deltakelsen var i tynneste laget.

BRENNLØPET Alle resultat.doc
Brennløpet

Postet av Dalebrand, IL den 16. Jul 2017

Årets Brennløp arrangeres søndag 23. juli, med start fra Sona Bru klokka 19.00. Tilbud for både trimmere og konkurranseløpere.

Innbydelse : BRENNLØPET-innbydelse.doc
Sona-Lekene, vel blåst ....!

Postet av Dalebrand, IL den 9. Jul 2017

Bestemannspremie-vinnere ; Hana Therese Romaguera, Evelyn Sundal, Peder Bjørnevik, Frode Myrvang og Mads Weiseth.

Årets Sona-Leker fikk de beste værforholdene en kunne ønske seg, et oppsving på deltakelsen, bare trivelige deltakere og dyktige funksjonærer - derfor ble Sona-Lekene en suksess!

Første gang i stevnets 38 år gammel historie, aksje i Vandrepokalen til en utøver fra Dalebrand!! Evelyn med pers på 9,25 i kule holdt til en knepen seier, vi gratulerer!!

Resultatliste : Resultatliste 2017.xls
Tidsskjema

Postet av Dalebrand, IL den 7. Jul 2017

Da er det klart for årets Sona-Leker, søndag klokka 13.00 går første startskudd......

Årets tidsskjema : TIDSSKJEMA 2017.doc
Nye aktiviteter

Postet av Dalebrand, IL den 3. Jul 2017

Trimgruppa inviterer på tur førstkommende onsdag.

Onsdag 5. juli arrangerer trimgruppa tur til Blåhammeren. Oppmøte for samkjøring kl 18.00 ved Hegrasmoen.

Torsdag 6. juli kl 18.00 arrangeres sesongens tredje klubbstevne i friidrett på Midtkiløra. Øvelser er liten ball og 60 meter. Alle årsklasser.
Vellykket St.Olavslopp

Postet av Dalebrand, IL den 2. Jul 2017

Ankermann Dagfinn etter innkomst.

Uten uhell og mye god løping kjennetegner årets St. Olavslopp for IL Dalebrand sitt lag. Årets jubileumsarrangement ble en skikkelig løperfest i fint vær alle fire dager, og laget vårt kom på 50. plass med ei tid litt over 25 timer.

SONA-LEKENE

Postet av Dalebrand, IL den 30. Jun 2017

Årets Sona-Leker arrangeres søndag 9. juli, her er innbydelse til stevnet ;

Innbydelse-17.doc
God start

Postet av Dalebrand, IL den 28. Jun 2017

Geir Johan på full fart opp bakkene mot idrettsstadion i Järpen og veksling.

Våre 12 løpere på første dag av St. Olavsloppet gjorde en flott innsats, og laget ligger på 44. plass med litt over 8 timer og 10 minutters løpstid. Det var ganske kjølig i starten av dagen, men egentlig fine forhold for lengre løp. Dalebrand har noen minutters forsprang til Forra IL etter første dag, og da er det vel grunn til å være fornøyd................

ST.OLAVSLOPPET

Postet av Dalebrand, IL den 27. Jun 2017

Klokka kvart over åtte onsdag 28. starter Sonny ut på førsteetappen i Østersund.

St.Olavsloppet arrangeres for 30. gang, og selvsagt har IL Dalebrand deltatt alle de 30 åra.

Totalt 25 løpere er med på laget, og mellom halv fire og fire på lørdag håper vi at vår ankermann kommer til mål på torget i Trondheim. Lykke til!

Litt historikk for IL Dalebrand sitt lag :

St.Olavsloppet 1988-dd.xls

St. Olavsloppet - deltakere.doc
Veteran-NM

Postet av Dalebrand, IL den 26. Jun 2017

Hermann har fått sin sølvmedalje etter 1500 m ved årets Veteran-NM i Knarvik.

Hermann og Kjell Olav deltok ved helgens Veteran-NM i Knarvik like utenfor Bergen. Medaljefangsten ble 2 gull, ett sølv og en bronse. Som bildet viser så var det regn, regn og atter regn på fredag og søndag, mens det var brukbart Vestlandsvær på lørdag.

Neste års veteranmesterskap blir arrangert på Stjørdal, derfor opererte de to Dalebrand-guttene også som observatører under årets mesterskap.
Oppkjøring til St.Olavsloppet

Postet av Dalebrand, IL den 23. Jun 2017

Solveig tar stadig nye steg i oppkjøringen til årets St.Olavslopp .

(bilde fra Trønder-Øst sin hjemmeside)

Mens Sonny fikk bekreftet fin form i BDO-mila med 36,36 og totalt 17. plass, deltok Solveig, Geir-Arve og Håkon på 5 km i Trønder-Øst-løpet i Hommelvik. Solveig forbedret sin pers ganske mye til 28,03, Geir-Arve oppnådde klart årsbeste med 19,38 mens Håkon ble lagets beste med 18,29. Det ga totalt 42. plass i et sjeldent sterk løpsfelt.
Forramarsjen

Postet av Dalebrand, IL den 18. Jun 2017

Vegard viste konkurrentene ryggen på dagens Forramarsj.

Vegard i god form tuktet alle sine konkurrenter på Forramarsjen. Fjorårsvinner Sonny kom nærmest, men rundt ett minutt etter hjemmefavoritten. Videre fulgte Odd Even Fossen fra Forra foran Håkon og Edvin. På grunn av kollisjon med forskjellige andre arrangement var det dårligere deltakelse i år, og kanskje skremte dårlig vær en del også. Uansett ei fin gjennomkjøring før St.Olavsloppet for de som deltok.

Resultater ; http://www.forrail.no/resultater-trim/597-resultat...
Nybrottkarusellen

Postet av Dalebrand, IL den 16. Jun 2017

Eva ble 5. beste kvinneløper på 3000 m i Nybrottkarusellen, ikke så langt etter persen.

Vegard ble raskeste løper fra Dalebrand, da årets tredje løp og 3000 m ble arrangert på onsdag. Han fikk tiden 9.51,9 og klasseseier. Sonny kom i mål 10 sekunder seinere. Totalt 10 løpere fra klubben deltok, og Rolf og Eva ble nummer to i sine klasser, mens Håkon og Hermann oppnådde tredjeplass.
Stor friidrettsaktivitet

Postet av Dalebrand, IL den 11. Jun 2017

Halvor i lufta på Hegra stadion.

Dalebrand sine utøvere har deltatt flittig på forskjellige løp og stevner den siste uken. På Karusellstevnet på Hegra onsdag 8. var det 5 utøvere fra klubben, samme kveld som Solveig og Håkon representerte klubben på "Kruska-løpet" på Ranheim. Håkon ble totalt nummer 9 på 5 kilometeren og best i sin klasse.

På lørdagens Steinkjer-leker var det deltakelse av to av våre utøvere, og Evelyn passerte for første gang 9-meteren i kule og vant klart sin klasse.

For noen har Birkebeinerløpet blitt en årlig tradisjon, og vi har funnet tre Dalebrandinger på resultatlistene fra lørdagens løp. Raskest av dem var Jan Petter med litt over 1.40, Hermann oppnådde 16. plass i klassen med knappe 1.49 og Eva fikk notert tiden 1.56,53 og 45. plass i klassen. Løpet på 21 kilometer ble ekstra krevende med blaute og delvis gjørmete forhold.

Klubbklær

Postet av Dalebrand, IL den 8. Jun 2017

Geir Johan i full fart med rette antrekk!

Nå er det muligheter til å kjøpe klubbklær hos MX-sporten på Stjørdal. Det gjelder både bukse og jakke overtrekk, likedan singlet, shorts og tights løpsklær og T-skjorte. Hvis dere bestiller innen torsdag 15. juni så lover MX at dere har klærne innen starten på St.Olavsloppet. Pris på overtrekksklærne er kr 400 for bukse og kr 500 for jakke. Løpsklærne får dere 20 % rabatt på utsalgspris. Evt mer info på tlf 952 52 277.Sona-lekene

Postet av Dalebrand, IL den 5. Jun 2017

Årets Sona-Leker nærmer seg. Søndag 9. juli er datoen for årets happening på Midtkiløra!

Innbydelse ; Innbydelse-17.doc
Klubbkonkurranse i friidrett

Postet av Dalebrand, IL den 5. Jun 2017

Årets andre klubbstevne i friidrett arrangeres torsdag 15. juni kl. 18.00 på Midtkiløra. Øvelser er lengde og 300 meter. For alle klasser, 0 år og oppover. Kiosk.

NB På grunn av kollisjon er stevnet flyttet fra opprinnelig annonsert 8. til 15. juni.
TA-sprint i solskinn

Postet av Dalebrand, IL den 30. Mai 2017

Vilde er fornøyd med innsatsen på TA-sprinten. Her sammen med Edvard fra Lånke.

28 deltakere deltok når Hegra og Dalebrand samarbeidet om å arrangere sonestevne i TA-sprinten på Hegra stadion. Evelyn og Vilde var våre deltakere.

Resultater : TA-sprint 2017.xlsx
BDO-lekene

Postet av Dalebrand, IL den 28. Mai 2017

Evelyn oppnådde 8,96 i kule og andreplass i jenter 14 år.

Tre deltakere fra klubben deltok på helgas BDO-leker på Øverlands Minde. Evelyn perset i begge øvelsene hun deltok, 9,68 på 60 meteren og 8,96 i kule. Kuleresultatet ga andreplass av sju deltakere i klassen. Hermann og Kjell Olav var de to andre som deltok, i henholdsvis 1500 m og høyde.

Resultater : http://www.sfik.no/
TRIMTUR

Postet av Dalebrand, IL den 25. Mai 2017

Trimavdelinga inviterer til sesongens første tur onsdag 31. mai.

Oppmøte klokka 18.00 på idrettsplassen, turen er planlagt om Svea, Midtkillæfta, Korsvegen og tilbake til Midtkiløra. Møt opp til en trivelig og sosial trimtur!
Klubbkonkurranse

Postet av Dalebrand, IL den 25. Mai 2017

Sesongens første klubbkonkurranse i friidrett på Midtkiløra tirsdag 30. mai kl 18.00.

Øvelser er 60 meter og kule, alder 0-100 år. Møt opp!!
TA-sprinten

Postet av Dalebrand, IL den 24. Mai 2017

Mandag 29. mai kl 18.00 arrangeres sonestevne i årets TA-sprint på Hegra stadion, hvor Hegra IL og IL Dalebrand samarbeider om å arrangere dette friidrettsstevnet.

Øvelser for 8 til 12 år : 60 m, lengde og liten ball

Øvelser for 13 og 14 år : 60 m, høyde og kule

Påmelding på forhånd til kolstor@online.no eller på arenaen før kl 17.30 stevnedagen

Info https://www.friidrett.no/globalassets/kretser/nord... eller tlf 952 52 277
FRIIDRETTSKARUSELL i Flora

Postet av Dalebrand, IL den 18. Mai 2017

Årets Friidrettskarusell startet opp med stevne i Flora 18. mai, og blant de 46 deltakerne var det gledelig 7 utøvere fra IL Dalebrand. Fem yngre deltakere og to godt voksne stillte opp i løp, hopp og kast. Bare fire av dem fastnet på bildet ; Halvor, Hanna Marie, Håkon og Hermann.
GRATULERER!

Postet av Dalebrand, IL den 17. Mai 2017

Idrettslaget gratulerer alle i bygda og andre medlemmer med dagen!

Minner samtidig om påmelding til å delta på St. Olavsloppet og på fotballkamper under pinsemoro andre pinsedag. Begge deler skjer til tlf 952 52 277.

Påminning om betaling av medlemskontingent, til kontonummer 4465.30.05013. Kr 100 for voksne, kr 50 for barn og kr 200 for familie.

Stor løpeaktivitet

Postet av Dalebrand, IL den 11. Mai 2017

Solveig på veg mot mål - (bilde tatt fra Tordenskioldløpets hjemmeside).

Lagets løpere har hatt en travel sesongåpning. Onsdag 3. mai utgjorde Håkon, Sonny, Rolf og Jan Petter vårt veteranlag under Stjørdalsstafetten, samtidig som Vegard og Geir-Arve var i Trondheim og løp Trønderjoggen.

Alle tre jentene på Skansen, Vilde, Sanna og Klara var med på Vårspretten på Stjørdal.

Tordenskioldløpet på og rundt Lade tirsdag 9. mai hadde hele 7 utøvere fra IL Dalebrand. Håkon var fattige 7 sekunder fra klasseseier i klasse 50-54 på 10 km, mens Hermann fikk 3. plass og Eva 4. plass i sin klasse på 10-ern. Beste tid av våre oppnådde imidlertid Sonny med tiden 37,44. Geir-Arve prioriterte 5 km denne gang og kom på 3. plass i sin klasse. På 5 km hadde vi både en debutant og en superveteran. Gledelig debut for Solveig som klarte sitt mål på 6 minutter på km med glans, mens Arne er en av få som kan skryte av å ha fullført alle de 38 Tordenskioldløp som er arrangert.
Stjørdalsmesterskapet

Postet av Dalebrand, IL den 29. Apr 2017

Akkurat 50 deltakere på årets Stjørdalsmesterskap i terrengløp.

Sola kasta sin glans over årets terrengløp på Midtkiløra, og det ble mange flotte dueller rundt omkring i løypene. Deltakerne var i alder fra 5-6 år til klasse over 75 år. Gledelig med hele 16 løpere fra arrangørklubben på startstreken, friidrettssesongen er for alvor i gang ................

SM terrengløp-17 resultater.doc

Nybrottkarusellen

Postet av Dalebrand, IL den 29. Apr 2017

Vegard løp veldig godt på første løpet i Nybrottkaruellen.

Som vanlig markerte våre løpere seg i Nybrottkarusellen da den startet opp nå onsdag kveld, både med mange deltakere og gode plasseringer. Vegard fikk totalt tredje beste løpstid og klasseseier. Ellers ble det andreplass i sine respektive klasser til både Eva, Rolf og Hermann.


DUGNAD

Postet av Dalebrand, IL den 22. Apr 2017

Dugnad både inne og ute på Midtkiløra, tirsdag 25. april kl 18.00. Ta med utstyr for vasking inne eller rydding ute på banen og i terrengløypa. Dugnadskaffe.
TERRENGLØP

Postet av Dalebrand, IL den 18. Apr 2017

Det har vært mange friske løpsdueller på Midtkiløra tidligere, vi håper på nye fredag 28.

Årets Stjørdalsmesterskap i terrengløp arrangeres fredag 28. april på og omkring Midtkiløra.

Se innbydelse : Terrengløp 2017 - innbydelse.doc
NM-sølv

Postet av Dalebrand, IL den 2. Apr 2017

Sølv til Hermann under årets Norgesmesterskap i terrengløp.

Hermann har vært på langtur denne helgen, med blant annet deltakelse i årets NM i terrengløp kort løype i Strandebarm i Hordaland fylke. Og resultatet ble bra, andreplass og sølvmedalje i sin klasse!

Se mer ; http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/sho...

KLUBBRENN

Postet av Dalebrand, IL den 30. Mar 2017

Blid jente på ski - Sanna i fint driv i skisporet!

Endelig ble det klubbrenn på ski igjen. Og på dyrkajorda til Nils på sørsiden av elva var det kjempefine forhold for skirenn. Både ung og gammel stilte opp, og vær og føre var upåklagelig. Noen stilte i trimklassen, mens andre kjempet mot klokka og harde konkurrenter.
Sondalsrennet

Postet av Dalebrand, IL den 26. Mar 2017

Rolf i fint driv på årets Sondalsrenn, kan ikke tro han snart blir 83 år!

Værgudene prøvde sitt for å ødelegge årets Sondalsrenn, men Geir Johan hadde laget ei fin løype og lagt til rette for en fin sosial samling ved start- og målområde.

Bildet under av yngste deltaker, Halvor med bestemor og gammeltante hakk i hel.
KLUBBRENN på ski

Postet av Dalebrand, IL den 23. Mar 2017

Klubbrenn på ski arrangeres torsdag 30. mars kl 18.00. Oppmøte og påmelding like innenfor brua sør for Sundal, løypa går på dyrkajorda til Nils på sørsiden av elva. Velkommen til alle, liten som stor!
SONDALSRENNET

Postet av Dalebrand, IL den 22. Mar 2017

Bilde fra Sondalsrennet 2013.

Årets Sondalsrenn arrangeres søndag 26. mars, påmelding fra kl 11.00. Løypa har start og innkomst ved starten på turistlina fra Sundal. Løype for både liten og stor, med høg sosial profil.....
Veteran-NM innendørs

Postet av Dalebrand, IL den 8. Mar 2017

Under årets innendørs-NM i friidrett for veteraner i Hvam, ble det gull i høyde og sølv i tresteg på Kjell Olav. Her er han sammen med toer Agdestein fra Steinkjer og treer Galaaen fra Tyrving.

http://www.ullkisafriidrett.no/nm-veteraner-2017.a...

HØGSETERRENNET

Postet av Dalebrand, IL den 8. Mar 2017

På tross av lite snø greide arrangørene å få gjennomført et bra Høgseterrenn fra Åsen til Skjelstadmark. Tre løpere fra laget vårt deltok i konkurranseklasse, og Hermann siket seg en ganske klar seier i klassen over 60 år (som i fjor).

http://aasguten.com/2017/03/06/resultatliste-hogse...

ST.OLAVSLOPPET

Postet av Dalebrand, IL den 20. Feb 2017

Geir Johan debuterte på laget i 2001, og har løpt mange gode etapper hvert år siden.

Årets St. Olavslopp starter i Østersund onsdag 28. juni og innkomst i Trondheim lørdag 1. juli.

Stafetten feire i år 30-årsjubileum, og idrettslaget Dalebrand har stilt lag og fullført i god stil samtlige år. Og da er det selvsagt ingen diskusjon om laget skal melde seg på i år. Vi melder oss på og kassereren betaler kontingenten, og så er det opp til dere å melde seg på for å løpe en etappe eller flere.

Vi setter frist til 17. mai, men gjerne så snart som mulig. Kan gjøres på mail til kolstor@online.no eller tlf 952 52 277.

Se på hjemmesiden til stafetten : http://www.st-olavsloppet.com/
ÅRSMØTE

Postet av Dalebrand, IL den 15. Feb 2017

Et rolig møte med 10 medlemmer til stede, behandlet de vanlige årsmøtesakene.

Mary Bjerkås takket for seg som leder i Trimutvalget, og etter nesten 23 sammenhengende år som Trimkontakt og medlem i Trimutvalget fikk hun fortjent blomster for den innsatsen.

Linken under viser årsmeldinger og tillitsvalgte etter valget :

Tillitsvalgte.2017.doc

Årsmelding styret 2016.doc

Årsmelding friidrett for 2016.docx

ÅRSMELDING BARNEGRUPPA 2016.docx

Årsmelding ski-16.pdf

Friidrett 2016.doc

Årsmelding trim-16.pdf
Innendørsstevne

Postet av Dalebrand, IL den 11. Feb 2017

Vilde og Sanna var to av vel 40 deltakere på innendørsstevne i Hegrahallen.

Innendørsstevne rsultater-17.xls
INNENDØRSSTEVNE

Postet av Dalebrand, IL den 21. Jan 2017

Hegra IL og IL Dalebrand inviterer til innendørsstevne i friidrett i Hegrahallen, søndag 5. februar kl 15.00.

Øvelser 40 meter, lengde og høyde uten tilløp, alle klasser fra 0 til 100 år.

Påmelding halv time før stevnestart i hallen, startkontingent kr 30. Premie til alle!

Kiosksalg.

ÅRSMØTE

Postet av Dalebrand, IL den 20. Jan 2017

Bilderesultat for årsmøte

Idrettslaget kaller inn til årsmøte, søndag 12. februar kl 19.00 i Bergly.

Saker som lagets medlemmer ønsker blir tatt opp på årsmøtet, meldes til styret innen 5. februar.

Valgkomiteen til årsmøtet består av Arild Bjerkås (leder), Toril Dalen og Knut Gylland.
Nissemarsj

Postet av Dalebrand, IL den 2. Jan 2017

Både ung og gammel var med på Nissemarsj 1. Nyttårsdag.

Inne i grillhytta var det godt og varmt, ute kom snøen og forandret terrenget fra grønt til hvitt.