NISSEMARSJ

Postet av Dalebrand, IL den 23. Des 2018


Årets Nissemarsj arrangeres tirsdag 1. januar. Oppmøte og eventuell parkering ved Bergly fra klokka 12.00. Løypa går gjennom den nye jernbaneundergangen og videre østover langs Stjørdalselva. Lett løype. Innlagt rast med servering av gløgg, kaffe m.m.

Startkontingent kr 50 for voksne, medalje til alle barn. 

Møt opp!
Julehilsen

Postet av Dalebrand, IL den 22. Des 2018


                 Styret i idrettslaget ønsker alle medlemmer og ellers innbyggere i Sona ei riktig god jul!

                           Takker samtidig for innsatsen i året 2018, og ønsker alle et godt nytt år!
Premiekveld

Postet av Dalebrand, IL den 2. Des 2018


                                          Rolf med både Trimpokal og gevinster etter loddtrekningen.

Rundt 40 personer samlet seg i Bergly for å være med på juletretenning og premieutdeling for både skytterlaget og idrettslaget. 

Blant mange premier som ble utdelt, var idrettslaget sine fire vandrepokaler. Evelyn Sundal fikk aksje i både "Jente- og guttepokalen" og Lagspokalen mens Rolf Hernes ble tildelt Veteranpokalen og Rolf Krogh tok aksje i Trimpokalen.

Ellers verd å nevne at Leif Gylland tok kravene til idrettsmerket for 55 året, 2 år mer enn Rolf Krogh. Imponerende!


Juletretenning og premieutdeling

Postet av Dalebrand, IL den 22. Nov 2018


Søndag 2. desember klokka 18.00 tennes julegrana utenfor Bergly. Det skjer sammen med musikk av Sona Hornmusikklag. 

Videre blir det premieutdeling for 2018-sesongen både for Sona Salongskytterlag og idrettslaget Dalebrand.

Bevertning og loddsalg. Møt opp!
Sølvgutten Håkon

Postet av Dalebrand, IL den 14. Okt 2018


                                                 Ny sølvmedalje på Håkon, årets tredje NM-sølv!

Håkon var eneste deltaker fra Dalebrand i dagens NM i terrengløp, og han representerte klubben med glans. I en sterk og fyldig klasse sikret han seg andreplass etter Ålbyggen Jan Nyrønning, mens en gammel "storløper" Terje Gautvik fra Molde kom på tredjeplass. 

Nyrønning åpnet veldig hardt og var oppe i en ledelse på 40-50 sekunder på Håkon, mens avstanden i mål var 23 sekunder på den 6 kilometer lange løypa. Også bronsevinner Gautvik var godt foran Håkon midtveis, men sterk løping siste halvdel ga til slutt 17 sekunder i avstand fordel Håkon.. Gratulerer!

Idrettsmerke

Postet av Dalebrand, IL den 11. Sep 2018


                             Leif har nettopp syklet 10 km og klart utholdenhetsprøven for årets Idrettsmerke.

Leif er en av de knappe 10 personene i laget som år etter år tar utfordringen med Idrettsmerket. Og i år klarte han kravene til merket for 55 gang - imponerende!!!

Er det flere som er interessert, så er det enda ikke for seint. I tilfelle ta kontakt med Kjell Olav (952 52 277) så arrangerer vi merkeprøver.
Sonamarsj

Postet av Dalebrand, IL den 10. Sep 2018


                                                Det ble et fint turvær for de ca 35 deltakerne på årets Sonamarsj.

Selv om de fleste deltakerne på årets Sonamarsj er ivrige turgåere, så viste det seg at ganske mange aldri hadde vært på toppen av Sonhaugen tidligere. På søndag var det ekstra trivelig på toppen, da Geir Johan spanderte saft, kaffe og gode kaker til. Start og mål i Bergly, og etter innkomsten ventet søndagsmiddagen i Bergly. Takk til Trimgruppa for opplegget!
Innendørstrening

Postet av Dalebrand, IL den 6. Sep 2018


                                      Dalebrand på plass i ei volleyballturnering i Hegrahallen for noen år siden.

Vinterhalvårets innendørstrening i Hegrahallen starter opp onsdag 12. september, og hver onsdag fremover. Treninga starter klokka 20.00 og varer til kl 22.00. Diverse ballspill er på programmet, ellers formes treninga litt etter deltakernes ønsker. Som de siste åra, er treninga i samarbeid med Forra IL. Møt opp!!
6. plass på Evelyn i UM

Postet av Dalebrand, IL den 2. Sep 2018


                                               Evelyn i aksjon i kuleringen under Ungdomsmesterskapet i Overhalla.

Evelyn deltok alle tre dagene under helgas UM i Overhalla. Startet med en flott 6. plass i diskos på fredag med resultatet 27,55, like oppunder personlig rekord. Forventningene var kanskje enda større til sleggekonkurransen på lørdag, men der var ikke marginene på Evelyn sin side. Hun fikk et godkjent kast, og det målte knappe 28 meter og ga 10. plass. Hennes første kast var omtrent 36 meter og like utenfor sektor, et resultat som kunne gitt henne en plass tett oppunder pallplassering. På søndag fikk hun en liten revansj i kule, med årsbesteresultat på 9,97 og 8. plass. 
Mange medaljer

Postet av Dalebrand, IL den 26. Aug 2018


                                                                     Rolf og Håkon på dagens 10.000 meter

Dalebrand stillte med mange deltakere, og medaljefangsten ble også stor.Rolf og Kjell Olav ble dobbeltmestere, Rolf med gull på 5000 og 10.000 meter, mens Kjell Olav vant høyde og tresteg. Geir-Arve endte opp med gull- og bronsemedalje på henholdsvis 10.000 og 5000 meter, Håkon fikk sølvmedalje på begge langløpene, mens Vegard ble dobbel sølvmedaljør på 1500 og 5000 meter. Hermann oppnådde bronsemedalje på  200 meter, mens brødrene Storflor fikk sølvmedalje som belønning for sin deltakelse på 1000 meter stafett i klasse 60-69 år.

Ellers har Stjørdalsalliansen fått enormt mye skryt for arrangementet, og det er mye takket være positive funksjonærer fra Dalebrand. Takk til alle!!
Rolf ble norgesmester

Postet av Dalebrand, IL den 24. Aug 2018


                                                                        Dobbeltseier til Rolf og Håkon

4 medaljer til Dalebrand sine karer første dag av Veteran-NM på Øverlands Minde. Alle kom på 5000 m, og Vegard oppnådde best tid av våre med 17.47 og sølvmedalje. Videre ble det bronse til Geir-Arve med 20,07, og dobbeltseier til Rolf foran Håkon. De fikk tidene 17,59 og 18.01. Gratulerer!

http://webres1.andro.no/nm-veteran/2018/
Veteran-NM

Postet av Dalebrand, IL den 23. Aug 2018


                                                               Geir-Arve i aksjon på 1500 meter forrige uke.

I tillegg til at klubben stiller med mange funksjonærer de tre dagene, er totalt 9 deltakere fra Dalebrand påmeldt til helgas Veteran-NM i friidrett på Stjørdal. Vegard, Geir-Arve, Håkon, Rolf og Hermann skal alle delta på to løpsdistanser, mens Kjell Olav og Anders Buland skal være med på tekniske øvelser. Dagfinn og Harald skal være med på stafett.
Klubbkonkurranse og Trimtur

Postet av Dalebrand, IL den 19. Aug 2018


                                                                                                                                 Klubbkonkurranse tirsdag kveld

Tirsdag 21, august kl 18.00 er det klubbkonkurranse i friidrett på Midtkiløra, øvelser 60 meter og liten ball / handgranat.

Onsdag 22. august kl 18.00 arrangerer Trimavdelingen årets siste tur, fra Langhølen og langs elva på sørsiden til Bekken, og tilbake langs veien. 
Gode prestasjoner

Postet av Dalebrand, IL den 19. Aug 2018


                                           Vi har stjålet et fint bilde av Vilde i kulekonkurransen fra Trønder-Avisa

På onsdag deltok 7 løpere fra klubben i det tredje løpet i årets Nybrottkarusell, og Rolf Hernes var både den raskeste og den som oppnådde beste plassering av disse. Han vant klasse 55-59 år på ei tid litt over fem minutter.

Vilde Bakstad Brosveet var kvalifisert til å delta på årets TA-sprintfinale på Steinkjer i helga, både på 60 meter, 600 meter og kule. På bildet sender hun i veg kula, ellers vet vi skrivende stund ikke hennes resultater. Men uansett flott gjort å kvalifisere seg, og vi er sikker på at Vilde gjorde det bra.
Karusellstevne

Postet av Dalebrand, IL den 16. Aug 2018


                                                                   Rolf Krogh deltok i kule (Arkivbilde)

Totalt 27 deltakere møtte opp til Karusellstevne på Midtkiløra i lett regnvær. 7 av dem var fra arrangørklubben, inkludert superveteran Rolf med sine 84 år.Spreking!

Friidrettskarusell 2018 res.xls
Sona-Lekene

Postet av Dalebrand, IL den 8. Jul 2018

      Fra venstre Eirik Lindø, Oscar Sederholm Hoff, Sigrid Lovise Ringen og Mohammed Husein.

Årets Sona-Leker ble begunstiget med maksimale gode konkurranseforhold for de nesten 60 deltakerne, og likedan fine forhold for funksjonærer og publikum.

Stevnets beste resultat stod Thea Leirfall Bremset for da hun hoppet 5,58 i lengde. Det resultatet kvalifiserte til bestemannspremie og napp i Vandrepokalen for stevnet. Hun var ikke til stede ved utdelingen, mens de fire andre vinnerne av Bestemannspremien er på bildet over.

Resultater - se fanen "resultatliste for oppslag"   :  Resultater SL-18.xls 
Tidsskjema

Postet av Dalebrand, IL den 7. Jul 2018

                             Søndagens tidsskjema ligger under her

TIDSSKJEMA 2018.docVellykket St.Olavslopp

Postet av Dalebrand, IL den 1. Jul 2018

              Her er vår ankermann, Steinar Andersen like etter innkomsten i Østersund.

24 løpere delte på de 51 etappene fra Trondheim til Østersund, og IL Dalebrand kom på 54. plass i mosjonsklassen med tiden 25.36,12. Det tilsvarer akkurat 4.30 pr kilometer.

Første og siste dag gikk i flott sommervær, mens det var skikkelig vått på turen fra Levanger til Sandvika. De første løperne på fredag hadde 5 grader og en del regnskurer, men heldigvis kom den sure vinden fra nordvest og ga oss litt medvind.

Laget hadde en jevn kamp med Forra IL de første dagene, men vi slo dem kraftig siste dag og kom foran i sammendraget. Ikke så uvesentlig ............
Historisk seier til Evelyn

Postet av Dalebrand, IL den 24. Jun 2018

Historisk øyeblikk, Evelyn på øverste trinn av seierspallen under Veidekkelekene! (Rita's bilde)

På tross av at Evelyn ikke greide å komme opp mot sin pers i kule, så presterte hun å vinne klassen sin under helgas Veidekkeleker i Lillehammer. Med resultatet 9,22 vant hun sin klasse med nesten halv meter. Totalt 9 deltakere fra hele landet deltok i øvelsen, og seieren er uten tvil Evelyn's største bragd på friidrettsbanen så langt. Nesten like bra var andreplassen i diskos med 24,29, mens det i spyd ble 5. plass med et kast på 22,64. Begge de to resultatene er personlig rekord. Vi gratulerer og venter spent på fortsettelsen!
Ny seier til Odd Even

Postet av Dalebrand, IL den 24. Jun 2018

        Fra venstre Odd Even Fossen, Håkon Kyllo, Børge Weines og Paul Håkon Almaas.

Ingen kunne hindre Odd Even Fossen fra Forra IL i å kopiere fjorårets seier på Brennløpet. Han vant på tiden 14,48, nesten 50 sekunder foran Håkon Kyllo. 8 løpere på tid pluss noen trimmere deltok.

BRENNLØPET Alle resultat.doc
SONA-LEKENE

Postet av Dalebrand, IL den 17. Jun 2018

                               Sona-Lekene arrangeres på Midtkiløra søndag 8. juli.

Se innbydelse ;Innbydelse-18.doc

Velkommen til Sona og Sona-Lekene søndag 8. juli!!
St.Hansmoro på Midtkiløra

Postet av Dalebrand, IL den 17. Jun 2018

                           St.Hansmoro på Midtkiløra lørdag 23. juni.

Idrettslaget inviterer alle til feiring av St.Hans på idrettsplassen, lørdag 23. klokka 17.00.

Arrangøren stiller med grill og varme, en og hver tar med nødvendig grillmat og tilbehør. Gratis saft og kaffe.

Forskjellig aktiviteter for både liten og stor. Hvis forholdene tillater det blir det St.Hans-bål også.

Møt opp til en sosial og trivelig samling!
Brennløpet

Postet av Dalebrand, IL den 17. Jun 2018

                                     Etter innkomst og premieutdeling på Brennløpet 2017.

Årets Brennløp arrangeres torsdag 21. juni, med start fra Sona Bru klokka 19.00.

Påmelding ved brua i god tid før starten. Klasse for både løpere med tidtaking og trimmere uten tid. Diplom til alle og ellers god premiering. Møt opp!
Trimtur

Postet av Dalebrand, IL den 17. Jun 2018

                            Trimutvalget inviterer på trimtur onsdag 20. juni.

Sesongens andre trimtur i regi av Trimutvalget går onsdag 20. juni, med start fra Bergly klokka 18.00. Turen er planlagt opp Trongskodalen over mot Brenna og ned til ungdomshuset til slutt.
Ny klubbkonkurranse

Postet av Dalebrand, IL den 11. Jun 2018

                                        Vilde og Jan Sverre var med på forrige klubbstevne.

Årets andre klubbkonkurranse arrangeres på Midtkiløra torsdag 14. juni klokka 18.00. Øvelser denne gang er 300 meter og lengde, samtidig som det ryktes at kiosken også blir åpen..........
To ganger førsteplass på Evelyn

Postet av Dalebrand, IL den 3. Jun 2018

                 Evelyn gjorde en flott innsats under BDO-lekene på Øverlands Minde.

Evelyn stilte opp i to øvelser i helgas stevne, og vant både kule og slegge i sin klasse. I kule oppnådde hun 9,76 og i slegge 26,25. I begge øvelsene vant hun med en margin på ca 1 meter, sleggeresultatet var en forbedring av persen med omtrent 3 meter. 

Se artikkel i Bladet ; https://www.bladet.no/sport/20...
Håkon rask opp Forbordsfjellet

Postet av Dalebrand, IL den 3. Jun 2018

     Håkon og Hermann var de to fra Dalebrand som var med på årets "Forbordsfjellet opp."

  Håkon løp godt, og fikk tredjeplass i klassen 40-59 år, bare 16 sekunder etter vinneren.
Klubbkonkurranse

Postet av Dalebrand, IL den 24. Mai 2018

                                          Sanna og Halvor spretter ut av startblokkene.

Årets første klubbkonkurranse i friidrett er arrangert, og både små og store deltakere viste stor idrettsglede i det fine sommerværet.

Idrettslaget har kjøpt inn fem startblokker før sesongen, og disse ble testet ut på 60 meteren. Det ga en god start på friidrettssesongen på Midtkiløra!

Nesten like viktig som det sportslige, er kiosken og den gode praten etter konkurransen.
Nybrottkarusell

Postet av Dalebrand, IL den 24. Mai 2018

                               Rolf i godt selskap, Anders Eide og Øyvind Trongmo (arkivbilde)

Årets Nybrottkarusell starta med første løp 23. mai, og som vanlig var det en del med Dalebrand sin røde singlet på startstreken. En klasseseier ble det også, Rolf vant sin klasse med fire sekunders margin til toer Håkon - dobbeltseier med andre ord!. Vegard og Hermann oppnådde begge tredjeplass i sin klasse.
Tordenskioldløpet

Postet av Dalebrand, IL den 9. Mai 2018

 To trofaste deltakere i Tordenskioldløpet, Arne og Håkon. Håkon fikk en sportsbag for klasseseier.

4 karer med Dalebrand på ryggen ble observert på Lade tirsdag kveld, i det tradisjonelle Tordenskioldløpet. Håkon oppnådde en ganske klar klasseseier på 10 km, med tiden 39,09. Geir-Arve løp på litt over 42 minutter og Kjell Olav på vel 53 minutter. Arne nøyde seg med 5 km-løypa i år, men er en av få som har fullført alle 39 gangene løpet er blitt arrangert - imponerende!

Stjørdalsstafetten

Postet av Dalebrand, IL den 3. Mai 2018

Fire blide jenter som deltok på Stjørdalsstafett. Fra venstre Ellen, Heidi, Sanna og Hanna Marie

IL Dalebrand stilte med to lag på årets Stjørdalsstafett. I klasse Mix 8-10 sprang Ellen Vigdenes, Heidi Gylland, Hanna Marie Storflor og Sanna Bakstad Jensen, og fin innsats av alle fire!

I veteranklassen for menn løp Håkon Kyllo, Vegard Vigdenes, Rolf Hernes og Geir-Arve Clausen, og de kom på tredjeplass av totalt fem lag. Gratulerer!

      Vegard løp en kjempeetappe, her i tett kamp med Oddvar Rønning på Lånke IL sitt lag.
Trønderjogg

Postet av Dalebrand, IL den 24. Apr 2018

                       Vegard deltok i Trønderjogg med resultatet 17,22 på 5 kilometer.

Vegard deltok ikke i KM i terrengløp, men i stedet sesongdebuterte han på 5 km under Trønderjogg i Trondheim. Det ble 5. plass i klassen med tiden 17,22, blant annet 13 sekunder foran Odd Even Fossen fra Forra. Vi tror Vegard har mer på lager utover sesongen ..........
Terrengløp på vinterunderlag

Postet av Dalebrand, IL den 14. Apr 2018

          14. april er første sommerdag, og været ga bud om at våren og sommeren er på gang.

Med erfaring fra været de siste vintrene så skulle det være greit og arrangere terrengløp på og ved Midtkiløra første sommerdag. Men ikke i år, på tross av mange dagsverk og mange liter traktordiesel greide vi ikke å fjerne vinteren helt fra løypene. Løypa gikk delvis på is, og der det var bart ble det både bløtt og gjørmete. Men tilbakemeldingene gikk på at det var fullt forsvarlig, og litt "spesiell" opplevelse. Mye blaute og skitne klær etter innkomsten!

Totalt 74 deltakere fullførte, 10 flere enn for to år siden på samme arrangement.

5 KM-gull til våre utøvere, Vilde, Solveig, Lionel, Geir-Arve og Håkon - gratulerer!

KM terrengløp-18 Resultatliste.doc

Terrengløp

Postet av Dalebrand, IL den 28. Mar 2018

                                                     Her fra starten i 2014.

Det tradisjonelle terrengløpet vårt har innlagt KM for Nord Trøndelag i år, og arrangeres lørdag 14. april. I skrivende stund er det ganske vinterlige forhold på og ved Midtkiløra, men vi håper våren dukker opp etter påske og gir fine forhold når startskuddet går.

Selv om det er innlagt KM for NT, så er deltakere fra andre kretser også hjertelig velkommen!

Det er klasser fra 6 år t.o.m. veteraner, se innbydelsen under.

KM terrengløp 2018 - innbydelse.doc
Trivelig Sondalsrenn

Postet av Dalebrand, IL den 25. Mar 2018

                     Stor trivsel på årets Sondalsrenn, på tross av heller dårlig vær.

20 deltakere stilte opp på søndagens Sondalsrenn, og på tross av en del nedbør så fikk alle en fin trimtur og etterpå stor trivsel i standplassbygget på skytterbanen. Her vartet Odd Rune og Geir Johan opp med saft, kaffe og grillpølser. Likedan trekking av premier gitt av Sport 1 på Stjørdal.
Sondalsrennet

Postet av Dalebrand, IL den 23. Mar 2018

                    Vi håper Jon Martin, Einar og mange flere kommer på søndagens Sondalsrenn.

På tross av litt mer vårlige temperaturer de siste dagene, så skal det ikke være noen fare for skiføret på søndagens turrenn. Det er meldt kjøligere vær og opphold. Start fra klokka 12.00 (husk at vi stiller klokka natta før).

Løypa går nesten i samme spor som de første årene Sondalsrennet ble arrangert, og lengden blir omtrent 6 kilometer. Skulle noen synes det blir for langt, så er det flere muligheter til å korte inn den lengden. Skiutvalget planlegger bål med pølsegrilling, saft og kaffe ved start- og målområde "oppå slettan". Med andre ord en høg sosial profil.

Det blir trekking av premier blant alle startende, premier gitt av vår samarbeidspartner Sport 1 Stjørdal.

Startkontingent kr 75 pr pers, kr 150 for familie. Møt opp!!
Klubbrenn

Postet av Dalebrand, IL den 22. Mar 2018

              Nyvalgte skileder Odd Rune Molland sammen med Halvor og Dagfinn Storflor.

Vinterens andre og siste klubbrenn på ski ble arrangert i lysløypa i fint vær og med godt føre. Lagets nyvalgte leder i skiavdelingen Odd Rune hadde nok håpet på litt større deltakelse, men de som startet fikk i hvert fall en fin skitur og varm saft og lefse når de kom i mål.

På søndag blir det Sondalsrenn, møt opp!
SKIRENN

Postet av Dalebrand, IL den 18. Mar 2018

                      Jon Martin og Einar fra et tidligere Sondalsrenn ved Sundal.

KLUBBRENN i lysløypa torsdag 22. mars kl 18.00. Alle klasser. Oppmøte på "Sletta" - ca 500 m øst for Bergly.

SONDALSRENN søndag 25. mars fra klokka 12.00. Sondalsrennet er tilbake i den opprinnelige trasèen, og går langs lysløypa og videre til rundkjøringa og opp Boligdalen og tilbake. Oppmøte på "Sletta" - ca 500 m øst for Bergly. Det blir bål med saft og kaffe m.m ved start- og målområdet.
Dalebrand på flere arenaer

Postet av Dalebrand, IL den 15. Mar 2018

      Evelyn debuterte i Ungdomsmesterskap da hun deltok i innendørs-UM på Steinkjer siste helg.

Evelyn debuterte i UM med 9. plass i kule med resultatet 9,21. Det var 15 deltakere, og hun var kun 2 cm fra å gå videre til finaleomgangene. Hadde hun prestert opp mot personlig rekord, hadde hun klatret to-tre plasser.

Ikke så ofte å se klubbnavnet vårt på skirenn, desto større grunn til å trekke frem Hermann, da han sikret seg klasseseier i Almlivola Rundt og en fin andreplass på Høgseterrennet.

Solveig og Geir-Arve var våre "representanter" i Vinterkarusellen nå i februar, da de løp 3000 meter innendørs i Ranheimshallen. Tidene 16.51 på Solveig og 11,37 på Geir-Arve.
Rolig årsmøte

Postet av Dalebrand, IL den 14. Feb 2018

                                 14 medlemmer møtte på lagets årsmøte 11. februar.

Årsmøtet gikk rolig for seg, uten de store diskusjoner. Meldingen fra hovedstyret og underavdelinger vitner om et alminnelig aktivt år. Regnskapet viste et lite underskudd, uten at det bekymret årsmøtedeltakerne nevneverdig.

De tre personene i valgkomiteen hadde meldt inn den eneste innkomne saken, og den gikk på å krympe antall tillitsvalgte i laget. Forslaget var å kutte valgte folk i avdelingene, og heller velge en "Aktivitetskomite". Behandlingen i årsmøtet endte med at styret blir bedt om å bruke ideen, og komme med et forslag til neste årsmøte.

Det ble mye gjenvalg under valgene, men noen nye ble også valgt. Odd Rune Molland tar over plassen til Geir Johan Einang i styret som ansvarlig for skiutvalget.

Geir Johan fikk en fortjent blomsterplante for totalt 8 år som skileder.

Årsmelding styret 2017.doc

Årsmeldinger 2017.pdf

Valgkomite-18.docx
KLUBBRENN på ski

Postet av Dalebrand, IL den 4. Feb 2018

                              Det er vinter og snø, og da blir det klubbrenn på ski!

Søndag 11. februar er det klubbrenn, oppmøte østi Kilnesmarka, påmelding fra klokka 12.00. Alle klasser.
Stor innsats i Hegrahallen

Postet av Dalebrand, IL den 4. Feb 2018

Ivrige deltakere på innendørsfriidrett ; Ellisiv, Ingvild, Klara, Sanna, Halvor, Vilde og Hanna Marie

Bra deltakelse fra IL Dalebrand, med 9 deltakere på innendørsstevne i Hegrahallen. Ellers skuffende oppslutning fra andre deler av dalføret. Men stor iver og god innsats av de som deltok.

Innendørsstevne 2018 res.xls

Innendørsstevne

Postet av Dalebrand, IL den 25. Jan 2018

Hegra il og il Dalebrand sitt tradisjonelle innendørsstevne arrangeres i Hegrahallen søndag 4. februar. Stevnet starter klokka 16.00, påmelding halv time før. Øvelser er 40 meter, lengde og høyde uten tilløp. Alder 0 - 100 år. Premie til alle!

Husk kontanter til startkontingent og kiosk. Velkommen!

Årsmøte

Postet av Dalebrand, IL den 25. Jan 2018

Bilderesultat for årsmøte

Årsmøte i idrettslaget holdes søndag 11. februar klokken 19.00 i Bergly.

Saker som medlemmer ønsker blir tatt opp, må meldes til noen i styret innen en uke før årsmøtet. Innspill til valgene kan gjøres til valgkomiteen, som består av ; Toril Dalen (leder), Knut Gylland og Henry Gylland.

Pers på Evelyn

Postet av Dalebrand, IL den 20. Jan 2018

Evelyn deltok på Steinkjer sitt innendørsstevne lørdag 20. januar, og vant kulekonkurransen i klasse 15 år med over 2,5 meter. Resultatet 10,07 er en solid ny personlig rekord.