KLUBBDRAKT

Postet av Dalebrand, IL den 24. Mar 2016

Nye klubbdrakter

Laget har avtalt med MX-sporten på Stjørdal betingelser for kjøp av nye overtrekkdrakter. De ligner ganske mye på de vi har hatt de siste 10-15 årene, mørkeblå med litt hvitt på jakken. På jakken vil det bli trykt klubbnavnet og logoen til Hegra Sparebank på ryggen, på buksen ingen trykk. Pris er avtalt til kr 400 for bukse og kr 500 for jakke, mens Banken betaler kostnaden med trykk på ryggen som en del av sponsoravtalen med dem.

I og med at det er mange år siden sist vi markedsførte klubbdrakter, håper vi at det er mange som nå ønsker å kjøpe seg jakke eller både jakke og bukse. MX-sporten ønsker ei samla bestilling nå, så derfor setter vi en bestillingsfrist til 31. mars. De har ikke modellen vår på lager på butikken, men de har tilsvarende Craft-klær som kan brukes for å prøve størrelsen. Ellers kan også lederen i laget, Kjell Olav, ta i mot bestilling frem til samme dato. Han har jakker med størrelse Medium, Large og x-Large liggende for prøving, ta kontakt på 952 52 277.

Hvis en ønsker brodert navn på klærne, har Sigrun Storflor muligheter til å sy navn med bokstaver som er ca 1 cm høy. I tilfelle kan en ta kontakt med henne på telefon 481 54 475.

PS Medlemmer i laget får rabatt på handel hos MX-sporten Stjørdal. Rabatten gjelder ikke allerede nedpriset varer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.